För att bli en bra löpare handlar det inte om att bara ha passion och sedan ge sig ut och lista ut hur man ska springa. Vad som hjälper är om man vet hur man ska tänka och springa – speciellt om man ska ställa upp i ett marathon. Då finns det inte utrymme för att chansa. Här bjuder vi på tipsen du inte visste du behövde. 

905454-lopningTidningen Svd.se bjuder på några tips som ma kanske inte tänker på i första hand när det kommer till att lyckas med en marathon på bästa möjliga sätt. Men vad man ska veta är att det handlar om helheten och att det är viktigt att man inte hoppas över eller fuskar men sin träning eller sina förberedelser. Några tips du kan läsa om i artikeln är att du bör unna dig massage regelbundet. Detta då massage är fantastiskt mot stela leder och muskler samt hjälper mot att minska träningsvärken. Du kan enkelt söka på presentkort massage stockholm där du finner bra presentkort som du kan önska dig när du fyller år om du har spenderat varenda krona på löputrustning. När det kommer till löputrustningen och löpskorna så se till att under loppet så knyter du en dubbel knut ppå dina skor. Det värsta är när snöret åker upp och du kommer ur fokus. Lägg även över dig en sopsäck innan du ska börja springa. Detta då du håller dig varm och den kan du sedan bara kasta av dig.

Att springa under sommar och vinter

Klimatet i Sverige förändras och då gäller det att vi anpassar oss för det och ställer in våra kroppar. Här kan du läsa en artikel som tar upp hur du bör springa och träna under sommaren när du egentligen bara vill vara ledig. Och här kan du läsa de bästa tipsen hur du får styrka att ta dig ut och springa när det regnar och blåser kallt. Lycka till – och glöm inte att unna dig massage.

 • Att göra efter fotbolls-VM
  Att göra efter fotbolls-VM
  Nu börjar det lida mot sitt slut, fotbolls VM 2014. Vi har följt det i snart en månad, och trots att Sverige inte har varit med och spelat så har det varit ett väldigt spännande VM.
 • Bättre träning med tillskott
  Bättre träning med tillskott
  Det finns många sätt att boosta sin träning på, vissa bättre än andra – men något man aldrig ska glömma är att kosten och andra saker man stoppar i sig också har en stor inverkan på träningen och framförallt träningsresultatet.
 • Alla älskar innebandy
  Alla älskar innebandy
  Innebandy växer i Sverige men även på andra sidan ankdammen. Vi diskuterar och redogör för Wayne Gretzkys nya förälskelse - sporten som tränar upp handleder. Även du som är intresserad av sporter utöver det ordinära har en anledning att läsa vidare.